Berga Bistros Helgmeny Januari
En förberedd härlig & vällagad meny som ni kan avnjuta hemma
I februari erbjuder vi ett annat koncept; Fredagsmys-ett fat med läcker plockmat.
Fransk vintermeny 22/1
Svampsoppa och Fougassebröd (sidfläsk & ost)
Hjortytterfilé med vin & bärsås, Pommes Anna, morot Vichy
VEG: Helbakad rotselleri med vin & bärsås, Pommes Anna, broccoli, körsbärstomat, rödlök & persilja
Hallonbavaroise på chokladbotten
275 kr
Italienska smakminnen 29/1
Tomatsoppa med basilikaolja, och Focacciabröd med havssalt och örter
Saltimbocca a la Romana, marsalasås, ugnsrostad kulpotatis med vitlök, blomkålscrème
VEG: Mozzarellagratinerad aubergine med tomatsås, ugnsrostad kulpotatis med vitlök
Tira mi su
275 kr
Begränsat antal portioner. Beställ i god tid, dvs så snart som möjligt för att vi skall kunna säkerställa leveranser.
Beställ senast onsdag kl.22.00 via e-post till: info@bergabistro.se
Använd gärna kontaktformuläret.
Ange: Namn, antal portioner, ett mobilnummer
Och ev. specialkost, önskan om annan tid för upphämtning, leverans utomhus - drive-thru, eller om du har frågor. Ni får beställningen bekräftad sen kvällstid.
Swisha betalning senast onsdag 22.00
Har du inte möjlighet att skicka e-post ring 0532–13605 efter kl.14.00.
Har du inte möjlighet att swisha går det bra att betala med kort eller kontant vid avhämtning.
Hämtas fredag kl.14.00-16.00 eller efter ök. Det finns lösningar om ni behöver hämta senare.
Maten är färdiglagad och förberedd att värmas av er på fredag eller lördag
Använd gärna kontaktformuläret så återkopplar vi snarast möjligt, vi har begränsade personalresurser i dessa tider så svar erhålles vanligtvis kvällstid.