Berga Bistros Helgmeny Januari

En förberedd härlig & vällagad meny som ni kan avnjuta hemma

I februari erbjuder vi ett annat koncept; Fredagsmys-ett fat med läcker plockmat.

Fransk vintermeny 22/1

Svampsoppa och Fougassebröd (sidfläsk & ost)

Hjortytterfilé med vin & bärsås, Pommes Anna, morot Vichy

VEG: Helbakad rotselleri med vin & bärsås, Pommes Anna, broccoli, körsbärstomat, rödlök & persilja

Hallonbavaroise på chokladbotten

 275 kr

Italienska smakminnen 29/1

Tomatsoppa med basilikaolja, och Focacciabröd med havssalt och örter

Saltimbocca a la Romana, marsalasås, ugnsrostad kulpotatis med vitlök, blomkålscrème

VEG: Mozzarellagratinerad aubergine med tomatsås, ugnsrostad kulpotatis med vitlök

Tira mi su

275 kr

Begränsat antal portioner. Beställ i god tid, dvs så snart som möjligt för att vi skall kunna säkerställa leveranser.

Beställ senast onsdag kl.22.00 via e-post till: info@bergabistro.se

Använd gärna kontaktformuläret.

Ange: Namn, antal portioner, ett mobilnummer

Och ev. specialkost, önskan om annan tid för upphämtning, leverans utomhus - drive-thru, eller om du har frågor. Ni får beställningen bekräftad sen kvällstid.

Swisha betalning senast onsdag 22.00

Har du inte möjlighet att skicka e-post ring 0532–13605 efter kl.14.00.

Har du inte möjlighet att swisha går det bra att betala med kort eller kontant vid avhämtning.

Hämtas fredag kl.14.00-16.00 eller efter ök. Det finns lösningar om ni behöver hämta senare.

Maten är färdiglagad och förberedd att värmas av er på fredag eller lördag

 

 

Välkommen med er förfrågan/beställning

Använd gärna kontaktformuläret så återkopplar vi snarast möjligt, vi har begränsade personalresurser i dessa tider så svar erhålles vanligtvis kvällstid.