Berga Bistros MATKIOSK öppnar 31/1 kl.05.00


En obemannad minibutik med kylda matlådor för uppvärmning sallader, smörgåsar, fyllda baguetter, drycker mm


God mat med kvalitet & tillagad med kärlek! 


För att handla behöver du Bank-ID och swish


ATT HANDLA

Man skannar en QR-kod med en QR-skanner, det finns ofta inbyggt i kameran eller använd en app tex google lens -och låser upp-öppnar dörren med Bank-ID, en kassavy kommer sedan automatiskt upp i din telefon.

Du väljer ut varor från kylarnas sortiment, klickar på motsvarande bild/ikon i kassan på din telefon och betalar med swish.

Klicka på ÖPPNA varpå dörren låses upp (mekanisk nödöppning finns) Se till att dörren verkligen stängs efter dig, och släpp inte in någon. Alla måste använda sitt bank-ID för att handla.


STÖLDRISK OCH SÄKERHET

För allas säkerhet är lokalen kameraövervakad. Alla besök filmas och sparas i molnet. Försvinner varor utan att betalas för går vi igenom sparat material och klockar mot Bank-ID. Slumpmässiga övervakningar kommer även att ske. Vi hoppas och önskar behöva lägga lite tid på detta tråkiga och att vi kan lägga mesta tiden på det vi brinner för - att laga god mat!


Det finns mikrovågsugnar så man kan värma på plats och bestick att köpa så det funkar även fint att äta på plats utanför. Vi har ju en stor uteservering och veranda som normalt annars bara används 11.30-14.00 vardagar. Eller i bilen/husbilen/lastbilen...


Sortimentet varierar och presenteras i mån av tid på facebook och instagram.

Vi fyller på vid flera tillfällen från tidig morgon - sen kväll Öppettider: alla dagar kl. 05.00-23.00 


FRUKOST, LUNCH, MIDDAG, KVÄLLSMAT ... på väg till/från jobbet/resan/när du är hungrig/inte vill eller hinner laga mat